SpareBank 1 SMN

SpareBank 1 SMN har bare de siste ti årene gitt bort 500 millioner kroner i gave og støtte til små og store prosjekter. Vi er regionens største private bidragsyter.

Hvert år mottar vi flere tusen søknader fra lag og foreninger. Vi prioriterer prosjekter innen innovasjon, næringsutvikling, kultur, idrett, miljø og humanitære formål. Vi innvilger i overkant av 1000 søknader årlig til ulike formål og av ulik størrelse. Her kan du søke om støtte.

Engasjementet vårt rommer både hverdagsliv og næringsliv. Vi har bevilget penger til nasjonalhelligdommen Nidarosdomen siden 1871. Vi støtter skitalenter, fotballglede og teaterentusiasme. En filmregissør nominert til Oscar, spennende teknologiselskaper og en rekke talenter innen sang og musikk.
 
Tæl er SpareBank 1 SMN sitt stipendprogram, der mer enn 350 talenter har fått mulighet til å virkeliggjøre sine drømmer. De siste 10 årene har vi gitt stipender slik at unge mennesker, organisasjoner og hedersmennesker har mulighet til å arbeide for å nå ambisiøse mål og samtidig kjenne at de er verdsatt.
 
Idrett er i ryggmargen for folk i vår del av verden, og dermed også i ryggmargen vår som bank.  Vi vet at verdensstjerner kan fostres fra alle deler av Trøndelag og Nordvestlandet, det viktige er at det finnes gode miljøer hvor de kan utvikles. Og i de miljøene finnes det vennskap, opplevelser, tilhørighet og glede. Derfor er vi så opptatt av å støtte bredden og frivilligheten i idretten. Fordi det skaper så mye gode opplevelser, og gir grunnlaget for enerne.
 
Å være en sparebank er å være i takt med folks liv. Vi får være med på opp- og nedturer til folk i hele Trøndelag og på Nordvestlandet. Og vi har denne fantastiske muligheten til å kunne gi noe tilbake til regionen vi er en del av. Det er en glede å vite at deler av bankens overskudd skal brukes her for å gi grunnlag for trivsel og vekst!