Bokseklubben av 1930, Trondheim

fre 29. april
Sunniva Hofstad, Dennis Bøe Dahl, Nicklas Stavnes og Kristoffer M. Pettersen reiser lørdag til Porsgrunn for å delta i Adidas Diplomserien.

Les mer

tir 26. april
Vi kan dessverre ikke tilby flere kurs denne våren. Vi hadde tatt sikte på å få til ett før ferien, men gikk dessverre ikke. Neste Bokseskole/Nybegynnerkurs tar vi sikte på å ha til høsten, med oppstart i september. Info om pris og tidspunkt vil komme på denne siden.

Les mer

fre 1. april
Dennis Hofstad og Aurora Kjekshus Reite vant sine kamper, mens det ble tap på Martine Kjartansdottir i rekruttserie-stevnet i Oslo 2. april.

Les mer

fre 1. april
Vi i B-30 takker samtlige boksere, trenere, dommere, kakeselgere, speaker og altmuligdamer for innsatsen dere la ned i løpet av en flott boksedag hos oss i Rostenhallen! Takk også til publikum og våre sponsorer!

Les mer

ons 30. mars
Fredag 1. april holder vi felles avslutning for våre bokseskoler i Rostenhallen.

Les mer

tor 17. mars
Det vil bli holdt trening mandag 21. mars kl. 18.00. Fellestrening for begge boksepartiene. Annen trening etter avtale.

Les mer

ons 16. mars
Årsmøtet i B-30 ble avholdt i klubbens lokaler i Rostenhallen 16. mars. Etter en god gjennomgang av året som har gått, ble det valgt nytt styre i klubben.

Les mer

lør 12. mars
Askim Box Open 2016 er over, og vi kan si oss fornøyde med helgens prestasjoner! Gull til Dennis Bøe Dahl, Kristoffer Moa Pettersen, Aurora Kjekshus Reite og Sunniva Hofstad! Ellers flere gode prestasjoner, som er med på å danne læringskurven for de andre.

Les mer